НЮ ЙОРК -- Колумбийският университет се обади на полицията в Ню

...
НЮ ЙОРК -- Колумбийският университет се обади на полицията в Ню
Коментари Харесай

Протестите в Columbia, City College доведоха до близо 300 ареста. Кметът обвинява „движението за радикализиране на младите хора“.

НЮ ЙОРК -- Колумбийският университет се обади на полицията в Ню Йорк и изгони протестиращите от кампуса във вторник, съвсем две седмици откакто стачкуващи проведоха пропалестински лагер на основната поляна на учебното заведение.

Кметът Ерик Адамс сподели, че почти 300 души са били задържани, когато полицията е реагирала на митингите в Колумбия и близкия Сити Колидж в Ню Йорк. Последното броене на полицията в Ню Йорк има общо 282 ареста, като 109 са в Колумбия и 173 в Сити Колидж. Не е ясно какъв брой от задържаните са студенти.

„ Има придвижване за радикализиране на младежите и аз няма да очаквам да завърши и внезапно да призная съществуването му “, сподели Адамс в сряда, като продължи да упреква, че -наричани " външни пропагандатори " за ескалиране на обстановката. „ Това е световен проблем, че младежите се въздействат от тези, които са експерти в радикализирането на нашите деца. “

Съобщено, те приветстваха всякога, когато някой излезе, и настроението изглеждаше празнич...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР